• Tester
  • Affiliate
  • Retningslinjer
Levoit 600 Smart Hybrid Luftfukter

De to beste produktene av Levoit luftfukter

En luftfukter bidrar til å gi hjemmet en optimal luftfuktighet. En av de store testvinnerne er Levoit 600 Hybrid, en smart damp luftfukter som gir varme, beroligende damp og dreper de fleste bakterier, virus, muggsopp og mineralstøv.

Et hjem med dårlig luftfuktighet gir dårlig inneklima, som igjen kan gi irriterte luftveier, sprekker i parketten og sinte planter. Et hvert hjem bør være nøye på å balansere fuktighetsnivået, slik at luftkvaliteten blir best mulig.

Et behagelig fuktighetsnivå ligger på mellom 30 til 60 prosent, og så fort luftfuktigheten overstiger 70 prosent i en lengre periode dyrker dette vekst av mugg, bakterier og støvmidd. For lav luftfuktighet er heller ikke bra. Hvis fuktigheten er på under 30 prosent blir inneluften tørr og kroppen din vil reagerer med tørr hud, sprukne lepper, allergier, hodepine og irriterte øyne.

Kjøper du en anbefalt luftfukter for store eller små rom kan denne geniale dingsen bidra til et bedre inneklima. En klar testvinner av luftfukter i 2023 er Levoit 600 Hybrid. Produktet har vunnet flere tester gjort av ulike eksperter, den har fått svært god anmeldelse av fornøyde kunder og også Amazon trekker frem Levoit som sin beste anbefaling. 600 Hybrid er en damp luftfukter som sender ut en varm og beroligende damp som dreper de fleste bakterier, virus, muggsopp og mineralstøv.

Hvorfor kjøpe luftfukter Levoit?

Erfaringer fra fornøyde kunder, tester og studier viser at en luftfukter som brukes riktig kan bidra til en optimal luftfuktighet i hjemmet. Formålet med produktet er å tilføre fuktighet til luften hjemme. Det første du bør gjøre er å måle og overvåke fuktighetsnivået i hjemmet, før du deretter justerer din luftfukter til å skape riktig inneklima. Hvis du allerede vet eller kjenner at luftfuktigheten i hjemmet er for høy eller for lav kan det være verdt å investere i en luftfukter fra Levoit. Fordelene er mange, og vi vil nevne noen grunner til å bruke luftfukter inne:

  • Kjøper du riktig luftfukter til store eller små rom reduserer dette faren for infeksjon fra virus. Riktig luftfuktighet reduserer faren for å bli syk.

  • Test av luftfukter viser at riktig luftfuktighet i hjemme reduserer tørr og sprukken hud, tørt hår, tørre øyne og slimhinner.

  • En liten luftfukter til bruk på soverommet kan redusere snorking, ved å bidra til en noe høyere luftfuktighet gjennom natten.

  • En luftfukter til store rom i huset er bra for boligen. Tørr luft skaper sprekker i treverk hjemme, mens riktig luftfuktighet er bra for både hjemmet og husstanden.

Våre anbefalte produkt i 2023

Vi har samlet våre tre beste anbefalinger fra Levoit sine modeller av luftfukter. Levoit 600 Hybrid luftfukter er den store vinneren av luftfukter til større rom. For mindre rom, leiligheter og hybler er Dual 200s en testvinner av de rimeligere produktene på markedet.

Levoit 600 Smart Hybrid Luftfukter

Bedre inneklima og optimal fuktighet med Levoit 600 Hybrid

Et av markedets store testvinnere av luftfuktere er Levoit sin 600 Hybrid. Produktet har vunnet flere tester i Norge, og det er ikke uten grunn. 600 Hybrid gir deg topp kvalitet, et fint design og brukervennlighet. Produktet er robust, passer inn i de fleste hjem og har en innebygd teknologi med unike funksjoner som gjør inneklimaet i hjemmet bedre.

Levoit 600 Hybrid har en stor vanntank på 6 liter som virker i 50 timer før den må fylles med vann igjen. Fukteren kan spre damp så høyt som 1 meter opp i luften, noe som gir en optimal og jevn spredning av fukt. På luftfukteren finner du en brukervennlig skjerm hvor du får full oversikt over ulike funksjoner og fuktnivået, i tillegg til at du kan kontrollere alle funksjonene fra smarttelefonen din.

Produktet passer til rom på 40 til 70 kvadratmeter, har et lavt støynivå og eget sovemodus, den er enkel å vedlikeholde og du kan selv regulere fuktighetsnivået i rommet med tre nivåer. Du kan også velge mellom kjølig eller varm dampfunksjon

Se pris
Levoit Dual 200s

Prisvennlig testvinner til mindre rom og leiligheter

Vår billigste anbefaling til deg som bor i en liten leilighet, hybel eller ønsker en egen luftfukter til soverommet, stuen eller kontoret, er Levoit sin Dual 200s.

Produktet er kraftig i bruk, har høy ytelse og vil effektivt gi et optimalt inneklima til rom i størrelsen 10 til 27 kvadratmeter. Levoit har her utviklet en liten, smart og genial luftfukter som vil gi ren, behagelig og trygg luft.

Fukteren har et enkelt design, er brukervennlig, enkel å rengjøre og lett å fylle vann i. Produktet har en vanntank på 3 liter, hvor du fyller vann på toppen. Ved bruk av Dual 200s kan du selv stille inn ønsket fuktigehetsnivå eller du kan la luftfukteren stå på automodus slik at den justerer fuktighetsnivået for å opprettholde 40 til 50 prosent fuktighet i rommet.

Andre gode fordeler ved Levoit Dual 200s er at den har en brukstid på 25 timer, den skrur seg av når vanntanken er tom og et lavt støynivå gir deg stillheten du trenger når du skal sove. Ønsker du å tilføre ekstra duft i rommet, lar Dual 200s deg også gjøre det. Produktet kan brukes som aroma diffuser. Tilsetter du eteriske oljer for aromaterapi kan dette gi positive helseeffekter, spre aromatisk vanndamp og skape en deilig atmosfære i rommet.

Dual 200s anbefales til deg som ønsker en praktisk luftfukter til en rimeligere penge, men som fortsatt vil gi deg det du trenger for et bedre inneklima i mindre rom.

Se pris