Havrefiber fritt for karbohydrater og gluten
Hjemmelaget brød eller rundstykker slår aldri feil. For en sunnere og mer næringsrik bakst kan du tilsette havrefiber. Næringsinnhold i Sukrin Havrefiber består av hele 98 gram kostfiber per 100 gram, helt fritt for karbohydrater og gluten.
Et daglig inntak av fiber gjennom kosten bidrar til bedre fordøyelse, holde vekten og å redusere risikoen for diabetes type 2 og hjertesykdom. I følge Helsedirektoratet anbefales det at kvinner bør få i seg 25 gram fiber per dag, mens menn bør ligge på 35 gram daglig. Fiber eller kostfiber kan man som kjent få i seg gjennom en rekke matvarer; Grove kornprodukter, grønnsaker, frukt og nøtter.
Frokost eller lunsj for mange nordmenn består gjerne av brødskiver eller rundtstykker. Det sunneste og, noen ganger, rimeligste alternativet er å bake brød eller rundstykker selv. På den måten vet du hva du får i deg og du kan tilsette sunne ingredienser med næring. For å være sikker på at baksten din er rik på fiber kan et smart kjøp være Sukrin sitt havrefiber. Innhold av kostfiber i dette produktet består av hele 98 gram kostfiber per 100 gram. I tillegg får du et produkt fritt for karbohydrater ved kjøp av Sukrin Havrefiber. Gluten gjennom hvetemel er også noe mange har allergi mot, men Sukrin sitt produkt er 100 prosent glutenfritt. Med andre ord kan produktet fint tilsettes i både glutenfri og vanlig hvetebakst.
Havrefiber fra Sukrin er enkelt å bruke, samtidig som det hjelper deg med å øke mengden fiber og redusere mengden av karbohydrat. Produktet er også mye mer voluminøst enn annet mel. Når du baker anbefales det å erstatte 10 til 20 prosent av melet i oppskriften med Havrefiber.
Glutenfritt havrefiber med nøytral smak
Sukrin Havrefiber er en stor favoritt og bestselger blant personer som er opptatt av helsekost og sunnere alternativer. For en god pris får du her 300 gram med Havrefiber.
Produktet er et hvitt og fint mel som er laget av rent fiber. Sukrin Havrefiber er i tillegg helt glutenfritt og har en nøytral smak, noe som gjør at du ikke vil merke at du har tilsatt fiber. Den eneste måten du vil kjenne det på er at du får et brød som gir deg en bedre metthetsfølelse og fordøyelse. Ved å erstatte 10 til 20 prosent av vanlig mel med Havrefiber vil du få et bakverk med mye fiber, mer fylde og tekstur, uten at du tilfører en eneste ekstra karbohydrat.
Vi anbefaler produktet til deg som ønsker mer fiberrikt kosthold gjennom egen baking og matlaging. Med Sukrin Havrefiber får du et rent mel med luftig konsistens.
Se pris