Alle sider

S
Forbrukertester
- Affiliate
- Retningslinjer
Redaktørens valg

Hastverk?

Vi anbefaler dette produktet

Caso VacuChef 40 Vakuumpakker

Caso VacuChef 40 Vakuumpakker

Se beste pris

Vakuumpakker som forlenger holdbarheten

Med en egen vakuumpakker får du en enkel maskin som er enkel å bruke, vakuumpakker maten og forlenger holdbarheten. Dette er våre beste anbefalinger til deg som vil ta mer vare på maten.

Til enslige, samboere og familier som vil ta bedre vare på maten er vakuumpakker en god investering. Gjennom bruk av teknologien til en vakuumpakker vil enheten fjerne luften fra en forseglet pose før den forsegles. Resultatet er at du får en lufttett forsegling som forhindrer luftens tilgang til maten og dermed reduserer risikoen for oksidasjon. På den måten kan du ta godt vare på og forlenge matens holdbarhet.

Våre anbefalte produkter

Bakeren og Kokken har flere gode kjøp av vakuumpakker for det private hjem. Vi har samlet våre anbefalinger til deg som vil gjøre oppbevaring av matvarer i vakuumposer enklere.

Caso VacuChef 40 Vakuumpakker

Avansert vakuumpakker med funksjonalitet og brukervennlighet

Til den private kokken og matentusiasten som vil ta bedre vare på matens holdbarhet, friskhet og kvalitet, finner vi VacuChef 40 som en favoritt. Caso sin vakuumpakker er avansert, men designet med fokus på funksjonalitet og brukervennlighet.

VacuChef 40 har en sterk vakuumpumpe som kan håndtere opptil 70 liter luft per minutt, noe som sikrer at luften effektivt fjernes fra vakuumposene. Dette resulterer i lufttett forsegling og sørger for en mer effektiv lagringsmetode. Enten du vil forlenge holdbarheten til kjøtt, fisk, grønnsaker eller andre matvarer, er dette et perfekt kjøp.

Vakuumpakkeren kan også brukes til Sous Vide-koking eller marinering av matvarer. Ved å fjerne luften fra vakuumposene vil marinaden trekke raskere og dypere inn i maten, noe som resulterer i en mer intens og smakfull opplevelse.

VacuChef 40 er enkel å bruke. Maskinen er utstyrt med et kontrollpanel med forskjellige programmer for ulike matvarer. Den integrerte låsemekanismen sikrer at vakuumposene er riktig plassert for optimal ytelse hver gang, mens maskinens kompakte størrelser gjør den perfekt på kjøkkenbenken. VacuChef har også et elegant design med rusfritt stål og glasslokk. Med på kjøpet følger 20 vakuumposer.

Caso Vakuumpakker VC350

Praktisk vakuumpakker for bedre oppbevaring av mat

En rimeligere modell fra Caso er VC350 vakuumpakker, en innovativ enhet som lar deg forlenge holdbarheten til matvarer i fryseren eller kjøleskapet. Vakuumpakket mat løfter smaken og kvaliteten til nye høyder, noe som gjør det til et perfekt kjøp for alle husholdninger.

VC350 er spesielt designet for å møte brukerens behov. Maskinen har muligheten til å lage vakuumpakke poser opptil 30 centimeter brede, uansett lengde. Det imponerende pumpevolumet på 12 L/min og et maksimalt vakuum på -0,8 bar (90 %) sikrer effektiv fjerning av luft for optimal oppbevaring av maten. Med både automatisk og manuell forsegling, sammen med to sveistråder, vil du få full kontroll på prosessen.

Mens det avtakbare vakuumkammeret gjør rengjøringen enkel og den variable vakuumstyrken tilpasser seg både tørre og fuktige matvarer. Ved kjøp av Caso sin smarte vakuumpakker følger det med folieruller i to størrelser, en praktisk vakuumslange for vakuumpakning av bokser og beholder og vakuumposer kjøpes separat.

NOD Vakuumpakker Startpakke

Startpakke med vakuumpakker og vakuumposer

Vår billigste anbefaling er til deg som vil ha en rimeligere og smartere måte for oppbevaring av mat. NOD sin startpakke inneholder vakuumpakker og et solid utvalg av vakuumposer, slik at du har alt du trenger for å forlenge matens holdbarhet og forlenge friskheten. På den måten kan du beskytte maten mot bakterier, mugg og fryseskader, slik at maten holder seg fersk over lengre tid og matsvinn reduseres.

NOD sin startpakke anbefales til alle som vil ha en praktisk og bærekraftig oppbevaring av mat. Det kompakte og stilrene designet gir en vakuumpakker som passer inn i ethvert hjem, mens enhetens knapper kombinerer funksjon og forsegling for rask og effektiv pakking. Vakuumpakkeren er kompatibel med både vakuumruller og ferdige poser, noe som gjør dette til et fleksibelt kjøp.

NOD startpakke inneholder 50 stk vakuumposer, hvor 25 stk er i størrelsen 20x30 centimeter og 25 i størrelsen 28x40 centimeter. Posene er laget av slitesterk polyetylen og polyamid og tåler både frysing eller vannbad opptil 90 grader. Med andre ord kan du være trygg på effektiv oppbevaring for optimal holdbarhet.

Slik kan du forlenge matens holdbarhet

Ved å redusere matvarer for eksponering av luft, forlenger holdbarheten på matvarer seg mye lenger. Mens det før var kun profesjonelle kokker som hadde tilgang på vakuumpakker, kan du i dag kjøpe vakuumpakker til det private hjem. Ved å bruke denne på matrester eller matvarer vil vakuum gjøre at den holder seg, samtidig som matens naturlige smak, tekstur og ernæringsmessige verdier blir bevart.

Vakuumpakker du maten vil forhindre oksidasjon og bakterievekst, forhindre matsvinn og er en økonomisk og miljømessig måte å lagre mat på. Vakuumpakkede poser er også ideelle for sous vide-koking, som er en metode som involverer tilberedning av mat i nøyaktig kontrollert temperatur i vannbad. Dette resulterer i møre og saftige retter med optimal smak og tekstur.

Hvilke matvarer kan vakuumpakkes i plast?

Fordelen med å vakuumpakke mat er at de kan brukes på flere matvarer og lagres i fryser, kjøleskapet eller skapet. Dette kan være kjøtt og fjærfe, fisk og skalldyr, grønnsaker og frukt, ost og meieriprodukter, nøtter og korn. Alt ettersom hva du har behov for. For effektiv oppbevaring av vakuumpakket mat kan følgende tips følges:

  1. Fjern overflødig fuktighet: Fuktighet kan forstyrre forseglingen, så sørg for å tørke av matvarene før vakuumpakking.
  2. Ikke overfyll posene: La litt plass mellom matvarene og forseglingen for å sikre en effektiv forsegling.
  3. Bruk riktig posemateriale: Velg poser som er spesielt designet for vakuumpakking for å sikre maksimal holdbarhet.
  4. Etikettering og datering: Merk posene tydelig med innhold og dato for vakuumpakking for enkel identifisering og organisering.

Relaterte artikler